top of page
  • Clean Service Nick

Nieuwe schrobmachine voor grondige vloerreiniging, binnen en buiten

Als er iets veel vuil vangt, dan zijn het wel vloeren. De oorzaak van die vervuiling kan heel verscheiden zijn: veel passage van mensen, rollend materiaal en machines die heen en weer gaan. Maar ook omgevingsfactoren zoals mos, neervallende bladeren en vruchten van bomen, aanslag van vuil, vet en specifieke producten die in bepaalde sectoren gebruikt worden.

Clean Service Nick pakt gelijk welk vuil aan. Wij hebben daarvoor de nodige werktuigen in huis, beheersen verschillende technieken en breiden ons machinepark bovendien voortdurend uit om onze klanten steeds een piekfijn resultaat te kunnen garanderen.niewe scrobmachine Clean Service Nick

Performante schrobmachine voor grote oppervlaktes

Tot nu toe beschikten wij vooral over manuele schrobmachines. Maar ons bedrijf heeft recent geïnvesteerd in een zeer gespecialiseerde schrobmachine. Het betreft een zitmodel voorzien van een roterende borstel met grote diameter. Deze variant is uitermate geschikt is voor het reinigen van grote vloeroppervlakken.

We zetten de machine in op grote terrassen en opritten, ook op openbare (ondergrondse) parkings. Daarnaast is onze nieuwe schrobmachine dé oplossing voor heel diverse industriële omgevingen. Denk aan productiehallen, opslagmagazijnen, fabrieksgebouwen enz.


Ook voor hardnekkig vuil

Naast het gebruiksgemak van het zitmodel biedt deze schrobmachine het bijkomende voordeel dat ze even efficiënt is bij oppervlakkig als bij hardnekkig vuil. In het eerste geval volstaat het om enkel water te gebruiken. Soms is echter een speciaal detergent of chemisch product nodig. Zo bijvoorbeeld in tankstations en autogarages waar de vloer ontsierd wordt door olievlekken. Maar ook roestplekken kunnen wij met onze nieuwe schrobmachine en het juiste product probleemloos verwijderen.

Bent u op zoek naar een specialist in vloerreiniging in Oost- of West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant of zelfs in Zeeuws-Vlaanderen? Bel dan vandaag nog naar Clean Service Nick in Maldegem. Wij helpen u graag.

210 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page