top of page
Clean Service Nick

Vakkundige reiniging van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven

REINIGEN VAN GROTE HOEVEELHEDEN ZONNEPANELEN TOT UITGESTREKTE ZONNEPARKEN

Zonnepanelen betekenen een grote investering. Het is dan ook belangrijk om er goed zorg voor te dragen.

Door de schuine plaatsing spoelen het meeste stof en vuil er wel vlotjes af. Maar om steeds te kunnen blijven genieten van een maximaal rendement, is het toch aan te raden om uw zonnepanelen wel eens te laten reinigen. Dat is zeker het geval als u vaststelt dat er vogels genesteld hebben onder uw zonnepanelen. 

Clean Service Nick is uw uitgelezen partij voor de reiniging van een beperkt aantal zonnepanelen, zoals op privéwoningen, tot zelfs uitgestrekte zonneparken, bijvoorbeeld van bedrijven. We gaan altijd heel behoedzaam te werk om geen schade te veroorzaken. Een hogedrukreiniger en agressieve detergenten zijn dus uitgesloten. Integendeel, we maken gebruik van de osmosetechniek en spoelen uw zonnepanelen voorzichtig met warm water af. 

 

Tot slot: ons schoonmaakbedrijf is actief in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant en - zelfs net over de Nederlandse grens – in Zeeuws-Vlaanderen.

EEN SPECIALIST IN DE REINIGING VAN ZONNEPANELEN NODIG? AARZEL NIET EN CONTACTEER CLEAN SERVICE NICK UIT MALDEGEM VOOR INFO EEN GRATIS OFFERTE.

bottom of page