top of page
  • Clean Service Nick

Hoe reinigen wij uw dak of gevel?

Lang profijt van gevelreiniging of dakreiniging

Uw gevel of dak krijgen veel te verduren. Ze beschermen uw woning tegen weer en wind, en krijgen te maken met mos, afzetting van vuil en stof en andere natuurlijke en niet-natuurlijke elementen. Clean Service Nick uit Maldegem reinigt uw gevel en dak met stoom en verzorgt de buitenkant van uw woning, zodat u lang van deze gevel- of dakreiniging geniet.niewe scrobmachine Clean Service Nick

Gevelreiniging met stoom

Onze methode werkt als volgt: met behulp van een uitschuifbare stoommachine weken wij langs uw gevel of dak met warme stoom alle vuil los en spoelen deze weg. Deze manier van gevelreiniging of dakreiniging is grondig en niet schadelijk voor uw muren of dakpannen. Anders dan zandstralen wordt het vuil niet afgeschuurd van de oppervlakken, maar de stoom weekt vuil en resten van uw muren of dak zonder deze oppervlakken enige schade toe te brengen.


Een ander voordeel van de gevel of het dak reinigen met stoom is dat deze methoden op alle soorten oppervlakken mogelijk is. Niet enkel gewone dakpannen of gevelstenen, maar ook leisteen, dakplaten, kunststof gevelbekleding of zelfs geschilderde gevels maakt Clean Service Nick grondig schoon. Terwijl we uw dak reinigen, maken we indien gewenst ook meteen uw dakgoten proper, zodat u risico's op waterschade vermijdt.


Beschermen dak of gevel met coating

Na het schoonmaken brengen wij graag een beschermende coating aan op uw gereinigd dak of gevel. Deze gevelcoating of dakbescherming dringt in de dakpan of gevelsteen en is waterafstotend en vuilafstotend. Dankzij deze manier van werken vermijdt u vochtproblemen en geniet u veel langer van uw gereinigde dak of gevel.


Wenst u een beroep te doen op Clean Service Nick uit Maldegem voor de reiniging van uw dak of gevel met behulp van stoom? Aarzel dan niet en maak vandaag nog een afspraak.

39 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page