top of page
Clean Service Nick

Algemene poetsdiensten en grondige schoonmaak bij schade

ALLES SPIC EN SPAN, BINNEN EN BUITEN

Bent u bedrijfsleider, kantoor- of restauranthouder in Oost- of West-Vlaanderen? Of syndicus van een appartementsgebouw in regio Maldegem? En wilt u het onderhoud van de bureaus, uw zaak, bedrijfsruimtes of gemeenschappelijke delen aan een professional overlaten? Dan zit u goed bij Clean Service Nick!

Wij komen graag bij u langs om te vernemen wat u precies van ons verlangt. Elke omgeving heeft zo zijn bijzonderheden en vraagt een andere aanpak. En net dàt is onze grootste troef: wij passen ons vlot aan! We spreken duidelijk af wat er moet schoongemaakt worden. Als u dat wenst, kunnen wij zelfs het hele gebouw onder handen nemen: de werkvloer, het sanitair en de bedrijfskantine maar ook de oprit en de parking rond het gebouw.

Onze schoonmakers zijn speciaal onderlegd in het onderhoud van vloeren. En dan hebben we het zowel over industriële vloeren als over de vloer bij u thuis. Wij beschikken over de juiste machines om bedrijfsvloeren, maar ook die in inkomhallen en burelen te reinigen.

Uw redder in nood bij wateroverlast of huurschade

Het gebruikelijke onderhoud van uw onderneming of eigendom is één zaak. Anders is het gesteld als u geconfronteerd wordt met calamiteiten zoals een lek in de waterleiding of wateroverlast ten gevolge van noodweer. Ook onvoorziene omstandigheden zoals huurschade kunnen voor een serieuze kink in de kabel zorgen.

Geen nood: dan is het bij Clean Service Nick meteen alle hens aan dek!
We kuisen het gebouw helemaal op zodat uw werknemers het werk al snel weer kunnen hervatten. En we maken uw huurwoning of appartement schoon tot in het kleinste detail. De nieuwe bewoner kan er binnen de kortste tijd zijn intrek nemen.

waterschade

PROFESSIONELE POETSERS NODIG VOOR HET ONDERHOUD VAN VASTTAPIJT OF VOOR DE SCHOONMAAK VAN HUUR-EN WATERSCHADE? EÉN ADRES: CLEAN SERVICE NICK IN MALDEGEM.

bottom of page