top of page
  • Clean Service Nick

Laat uw ramen wassen, een schoonmaakklus met zichtbaar resultaat!Flexibel inzetbaar glazenwassersbedrijf


Clean Service Nick in Maldegem is een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van ramen. Deze professionele service wordt verricht door betrouwbare en hardwerkende medewerkers die zorgvuldig te werk gaan. Vanuit onze vestiging in Maldegem is ons team actief voor zowel particulieren als bedrijven in België, in Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en ook in Zeeuws-Vlaanderen in Nederland. Wij zijn flexibel inzetbaar en dat is wel zo gemakkelijk. Op het moment dat u het wenst, komen wij in actie om uw ramen te wassen en weer te laten stralen. Zo komen wij nooit ongelegen, bijvoorbeeld omdat u moet werken, bezoekers wilt ontvangen of dringend weg moet.


Glasheldere visie


Clean Service Nick heeft maar één doel voor ogen bij iedere opdracht: glanzende en streeploos schone ramen. Daarom maken wij gebruik van osmosewater, dat geen sporen nalaat, zodat u geniet van streeploos schone ramen. Met deze glasheldere visie geven wij zowel residentiële als professionele gebouwen een grondige schoonmaakbeurt. Met het wassen van alle ramen krijgt uw pand een frisse uitstraling en wordt alles weer als nieuw. Een beter visitekaartje kunt u zich dan ook niet wensen. Om uw ruiten en raamkozijnen goed te onderhouden, is het aan te raden uw ramen en glasdeuren geregeld te laten reinigen en daarvoor een periodieke wasbeurt in te plannen.


Grote en kleine klussen, ook glaswerk op hoogte


Wij schrikken niet terug voor grote projecten, maar pakken ook kleinere klussen enthousiast aan. U kunt bij ons terecht voor het wassen van grote glaspartijen en ook glaswerk op hoogte, evenals voor serres, orangerieën en de ramen en/of glasdeuren in en om uw woning. Van tevoren maken wij duidelijke afspraken en die komen we ook altijd na. Zo kunt u altijd op ons rekenen als het op het wassen van uw ramen aankomt!


Contacteer ons snel voor het maken van een afspraak.

343 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page