top of page
Clean Service Nick

Reiniging van daken en gevels, van opritten en terrassen - inclusief coating - voor particulieren

ONDERHOUD VAN HET EXTERIEUR EN DE BUITENOMGEVING VAN PRIVÉWONINGEN

Een goed onderhouden woning en een al even fraaie oprit en/of terras springen in het oog. Meer nog: het onderhoud van daken, buitenmuren en parkings is geen overbodige luxe.

Ze zijn allemaal onderhevig aan neerslaand vuil afkomstig van het verkeer en de weersomstandigheden.

 

Laat u de boel maar de boel, dan kunnen die factoren schade veroorzaken, aan het gebouw zelf en ook aan mensen.

De schoonmakers van Clean Service Nick uit Maldegem steken de handen uit de mouwen om dat te vermijden. Wij reinigen daken en buitengevels maar ook terrassen, opritten en parkings. Hoe we dat doen?

Bij voorkeur met de zachte middelen en dus met warm osmosewater. Eigenlijk stomen we vogelpoep en groenaanslag van het dak en de grond af. Geen risico meer op uitschuiven door het mos op de parking of uw terras. We verwijderen ook bladeren en ander vuil uit de dakgoten zodat ze niet verstoppen.

Een langere levensduur voor
uw buitenmuren en dak

Naast onze reinigingswerken zorgen we er ook voor dat uw dak en buitengevels een langer leven beschoren zijn. We zijn namelijk gespecialiseerd in het aanbrengen van dakcoatings en kunnen ook op uw buitenmuren een vochtwerende en vuilafstotende laag leggen.

 

Een aangepaste coating beschermt zowel uw dak als uw muren tegen slijtage en waterinsijpeling. Daarmee zal uw woning er dus langer mooi blijven uitzien en is een gezond binnenklimaat gegarandeerd.

We zijn actief in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Zelfs net over de Nederlandse grens in Zeeuws-Vlaanderen.

Reinigen van daken, gevels, opritte en terrassen door Clean Service Nick

MOETEN UW OPRIT EN TERRAS GEREINIGD WORDEN?
WILT U UW DAK EN BUITENGEVELS LATEN COATEN?
CONTACTEER CLEAN SERVICE NICK IN MALDEGEM VOOR DE BESPREKING VAN DE WERKEN EN EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE.

bottom of page