top of page
Clean Service Nick

Glasheldere ramen dankzij
Clean Service Nick uit Maldegem

EEN PERFECTIONIST VOOR UW RAMENWAS

Ramen lappen is een vak apart, daar is iedereen het over eens!

Ten eerste bepalen de ruiten de uitstraling van een gebouw. Vuile ramen geven een eerste indruk en die wordt door de mensen niet zelden doorgetrokken naar het interieur, ook al is dat misschien niet terecht. Vermijd dus dat uw bedrijf een sjofele en onverzorgde indruk maakt.

Ten tweede is ramen wassen niet gemakkelijk. Het moet perfect gebeuren, zonder strepen en vlekken achter te laten. Om al die redenen doet u er dus goed om professionals in te schakelen. En die hebben wij bij Clean Service Nick in huis!

Gespecialiseerd in grote glaspartijen en glaswerk op hoogte

Onze glazenwassers kuisen de etalages in winkelcentra maar eveneens de ruiten van kantoren en appartementsgebouwen, zowel binnen als buiten. Daarbij komt dat we niet terugdeinzen voor glaswerk op moeilijk bereikbare plaatsen. Zo wassen wij ook lichtkoepels, lichtstraten en alle glazen overkappingen af. Wij hechten veel belang aan de veiligheid van onze medewerkers en beschikken over het nodige materiaal om de werken steeds met de grootste voorzichtigheid uit te voeren.

Hoe we te werk gaan, hangt af van verschillende factoren: de grootte van de ramen, de glassoort (diffuus, gecoat glas enz.) en de mate van vervuiling. Wij wassen uw ramen op de klassieke manier, met een sopje, of met osmosewater. Dat is water waaruit alle mineralen en andere onzuiverheden gefilterd zijn. Zeep toevoegen hoeft niet; lauw water volstaat om al het vuil los te weken.

Clean Service Nick

Verwijdering
van stickers

Bovendien kunt u een beroep doen op onze ruitenwassers voor de verwijdering van stickers. Promotionele stickers en belettering zijn meestal geen al te groot probleem. Zij kunnen doorgaans makkelijk verwijderd worden en laten hooguit een flauw randje achter. Maar jammer genoeg blijven andere stickers soms hardnekkig hangen, als ze van slechte kwaliteit zijn of bij vandalisme. Wanhoop niet: bij Clean Service Nick weten we hoe we alle lijmresten vakkundig kunnen verwijderen.

WILT U UW RAMEN REGELMATIG DOOR CLEAN SERVICE NICK UIT MALDEGEM LATEN POETSEN? BEL ONS OM AF TE SPREKEN EN VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.
WIJ ZORGEN VOOR EEN OOGVERBLINDEND RESULTAAT!

bottom of page