top of page
industriële schoonmaak- Clean Service Nick

Industriële schoonmaak van bedrijfsomgevingen en erg vervuilde plaatsen

VOLGENS UW SPECIFIEKE NODEN EN VOORSCHRIFTEN

Industriële schoonmaakopdrachten vragen een grondige voorbereiding en duidelijke afspraken. Het gaat immers vaak om delicate en ook wel eens gevaarlijke omgevingen waar bepaalde gezondheids- en veiligheidsvoorschriften moeten in acht genomen worden. Dergelijke reinigingswerken starten dus altijd met een rondgang in uw bedrijf. Daarbij wordt uitvoerig genoteerd wat, hoe en met welke producten er moet schoongemaakt worden. Zo weten we bij Clean Service Nick exact wat ons te doen staat.

Onderhoud van bedrijfsruimtes en buitenterreinen

Wij staan ten dienste van grote en kleine bedrijven uit diverse sectoren in Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams- Brabant en ook in Zeeuws-Vlaanderen.

 

Afhankelijk van uw opdracht poetsen wij met osmosewater maar in bedrijfsomgevingen komt het toch meestal aan op schoonmaken onder hogedruk, op chemische en stoomreiniging.

 

Wij bieden u een zeer breed pallet van industriële reinigingsdiensten aan. Dit zijn enkele van onze gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor bedrijven:

  • Stofvrij maken van allerhande bedrijfsruimtes

  • Reiniging van productiehallen, opslagmagazijnen en parkings

  • Industriële schoonmaak voor de voedingsindustrie volgens de HACCP-normen

  • Dieptereiniging van zwaar vervuilde vloeren

  • Chemische verwijdering van roestvlekken

  • Verwijdering van graffiti met stoom of chemische reiniging

  • Hogedrukreiniging van fabrieksgebouwen, ondergrondse garages, opritten, stallen, tankstations

Werkt u in een branche waar bepaalde aandachtspunten gelden? Laat het ons weten want zoals gezegd zijn dit bij uitstek de opdrachten waar we - meer nog dan elders – voor een open communicatie met onze klanten gaan. Om uw wensen goed te begrijpen, ook om bij te sturen indien dat nodig is. Wij stellen alles in het werk om een propere werkomgeving te bezorgen. Met onze ruime expertise slagen we daar ook in, daar mag u van op aan!

EEN SCHOONMAAKBEDRIJF NODIG DAT THUIS IS IN INDUSTRIËLE REINIGINGSDIENSTEN?
REKEN OP CLEAN SERVICE NICK UIT MALDEGEM. WIJ KOMEN GRAAG TER PLAATSE OM UW OPDRACHT TE BESPREKEN.

bottom of page