top of page
  • Clean Service Nick

Professionele hogedrukwerken voor alle soorten vuilIs de parking van uw kantoor al een tijdje aan een grondige reiniging toe? Bent u de eigenaar van enkele stallen die dringend onder handen moeten genomen worden door een pro? Of bent u misschien op zoek naar een expert op het gebied van de reiniging van fabrieksgebouwen? Bij Clean Service Nick in Maldegem zijn we gespecialiseerd in hogedrukwerken voor het schoonmaken van uiteenlopende oppervlakken en structuren.


Wat zijn hogedrukwerken precies?


Met hogedrukwerken wordt verwezen naar het reinigen van oppervlakken, gebouwen en andere objecten met water onder hoge druk. Wij beschikken daarvoor over speciale mobiele units en een team van ervaren experts om voor u de beste resultaten te bekomen, ongeacht de grootte van het project of budget. Door de jaren heen hebben we zeer uiteenlopende opdrachten tot een optimaal einde gebracht, van de reiniging van productiehallen en opslagmagazijnen tot ondergrondse garages en tankstations, om maar enkele voorbeelden te noemen.


Over het algemeen werken wij bij hogedrukwerken met een waterdruk tussen de 150 en de 160 Bar, en een watertemperatuur rond de 90 graden Celsius. Door met zulk heet water te werken, mag het afvalwater na reiniging in groene omgevingen of water terechtkomen. Dit maakt het mogelijk voor onze specialisten om ook zonder probleem aan de slag te gaan met, bijvoorbeeld, stallen waar dieren in leven en oppervlakken die dicht bij vijvers of andere natuurlijke elementen liggen. Zo nodig kunnen we in overleg ook gebruik maken van chemicaliën, al worden in dergelijke gevallen de verwerkingsregels vanzelfsprekend een stuk strenger.


Waar zijn hogedrukwerken zoal handig voor?


Clean Service Nick is door de jaren heen uitgegroeid tot een referentie op het gebied van zowel kleine als grote hogedrukwerken in Maldegem en omgeving. Zo hebben wij ondertussen een brede waaier aan diensten opgebouwd en kan u bij ons terecht voor de professionele reiniging van, onder meer:

  • bitumen (ook wel vloeibaar asfalt of pek genoemd);

  • allerhande vuil en mos;

  • cement- en betonresten;

  • bandensporen;

  • olievlekken;

  • olie- en andere soorten putten;

  • waterlopen en greppels;

Overweegt u zelf om hogedrukwerken uit te laten voeren?

Neem dan zeker eens contact op met de professionals van Clean Service Nick!

Wij zijn werkzaam in de ruime omgeving van Maldegem.

436 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page